NESCHEN FOLIJE

FILMOLUX PP GLOSS, sjajna folija od polypropilena: Koristi se za hladno plastificiranje fotografija, crteža, planova, zemljopisnih karata i drugog tiskanog materijala.
   
FILMOLUX PP SATIN, polumat folija od polypropilena:Koristi se kao površinska zaštita fotografija, crteža, planova, znakova, etiketa, zemljopisnih karata i drugog tiskanog materijala.
   
FILMOLUX PP MATT, mat folija od polypropilena: Koristi se kao površinska zaštita za fotografije, crteže, planove, znakove, etikete, zemljopisne karte i drugi tiskani material. Filmomatt uopće ne reflektira svjetlost.
   
MOUNT PP CLEAR - dvostrano ljepiva folija u širini 104 cm i duljini 50 m
   
FOLIJE ZA REPARATURU I KONZERVIRANJE KNJIGA
   
FILMOPLAST R:Čuva autentičnost originala. Njome se mogu ponovno učvrstiti oštećene površine drvenastog papira novina, knjiga i dokumenata tiskanih u posljednjih 150 godina. Materijal zaštićen na ovaj način, s obje strane, ne gubi svoje papirnate značajke
   
FILMOPLAST P:To je prozirna, samoljepljiva papirna traka. Vrlo tanki papir bez drveta koristi se za neprimjetne popravke potrganih stranica, za spajanje potrganih stranica i za nadomještanje istrgnutih stranica.
   
FILMOPLAST P 90:To je bijela, reparaturna, samoljepljiva traka bez drveta koja je namijenjena učvršćivanju uveza knjige, dodavanju stranica i popravljanju rubova.
   
FILMOLUX SOFT, folija za zaštitu omota knjiga: Ljepilo zbog svoje hrapave strukture potpuno prima nakon nekoliko sati što daje mogućnost ispravljanja ukoliko dođe do greške prilikom nanošenja folije.
   
PVC PROFILI za uokvirivanje panoa
   
Kutnici za spajanje PVC profila
   
Metalne vješalice
   
SNAPFIX LETVICE za plakate - PVC klip-klap letvice u više boja i dvije različite širine (18 mm i 30 mm), dužine 3 m
   

Aluminijske klip-klap letvice u dim. 50, 70, 100 i 120 cm

Izaberite proizvođača:


PVC ploče


Pultovi za degustacije


Folije


Aluminijski kompozitni materijal


Izolacija od kamene vune


Tepisoni


Podne obloge

Ostalo u ponudi - stalci, aluminijski profili, pultovi, vitrine